18-12-10

Ik dacht...

Ik dacht: 'Weet je wat? Ik begin gewoon op nieuw. Ik sta op uit het zand, klop het stof van mijn schouders, probeer een deuntje door mijn droge lippen te persen en doe alsof er niks gebeurd is.'

Is er iets gebeurd dan? Neuh...  Niks noemenswaardig. Is het lang geleden dat je hier nog geweest bent? Hum...ja. Enkele maanden? Een half jaar? Méér dan een jaar? ...  Ik zou het begot niet weten. Maar ik mis het wel, het kijken, het schrijvelen en - vooral - het wachten op reacties. (Ah, oh, ben je een attention whore? Waarschijnlijk wel. Wie niet? ((Stomme discussie, zonder winnaars, let's skip it)) Haakjes genoeg?)

Ik begin gewoon opnieuw. Met verhaaltjes uit Wemmel en met verhaaltjes uit ietske verder. Ik moet vertellen waarom de urinoirs in Jordanië vol met ijsblokjes liggen. Ik moet iets vertellen over de Nxosa, die een bandje met twee ballekes dragen. Ik moet iets vertellen over Tsjetsjenen die autopech hebben in Brusssegem.  En dan vergeet ik -tig onderwerpjes.

Ik begin gewoon opnieuw. Na meer dan 500 berichten. Na ik-weet-niet-hoelang radiostilte. Het heeft me enige moeite gekost om te vinden waar de Skynet blogs onderdak gevonden hebben. En ik weet niet of ze überhaupt nog posts aanvaarden zonder tags en zo.

Maar...ik begin gewoon opnieuw. Zeer binnenkort.

23:40 Gepost door Stof | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ge zijt alvast goed bezig...

Gepost door: Lazy | 19-12-10

Een "wree goe" gedacht zou ik zo zeggen! Ik kijk er naar uit.

Gepost door: chinezeke | 31-01-11

De commentaren zijn gesloten.